ÚJ! MEGJELENT!

Imreh Anett, Jó lesz! El Camino kicsit másképp

című könyve már hangoskönyvként is kapható!

Nincs időd olvasni? Az utcán, dugóban, villamoson is szeretnél egy kis szórakozást? Úgy érzed, időt pazarolsz míg sorban állsz, vagy várakozol? Most akár főzés, mosogatás, az unalmas takarítás, a hétvégi kertészkedés, vagy monoton kocogás közben is jut időd egy jó kis történet meghallgatására!

Hangoskönyv-élmény, ami elkísér

Mostanában nem csak mi magunk, de a világ is alaposan megváltozott körülöttünk. Ezzel együtt olvasási szokásaink is teljesen átformálódtak. Már nincs mindig időnk, vagy türelmünk „neki ülni” egy történetnek, pláne nem tudunk az elejétől a végéig elolvasni egy könyvet.

Rohanó világunkban a betűk szeretete megkopott, azonban a könyvek iránti érdeklődés kicsit sem lankadt. Éppen csak más formában szeretünk, kívánunk megismerni, „feldolgozni” egy könyvet.

A hangoskönyv hallgatása egy szuper alternatíva az olvasásra azoknak, akik túlságosan elfoglaltak, kevés a szabadidejük, vagy nem akarnak mindenhová magukkal hurcolni egy könyvet.

Ráadásul egy hangoskönyv ugyanolyan nagyszerű élményt nyújt, mint egy könyv, plusz hasonló előnyökkel jár, mintha olvasnánk: fejleszti a szókincset, memóriát, ráadásul még a szemnek sem fárasztó, hiszen itt a „fülünkkel olvasunk”.

Jó lesz! El Camino kicsit másképp, már hangoskönyv változatban is!

A Jó lesz! El Camino kicsit másképp című hangoskönyv igazi profi minőségű, képzett színésznő által felolvasott hanganyag. Mostantól Imreh Anett Camino történetét, kalandjait, spanyolországi vándorlását, számtalan vicces sztoriját nemcsak könyvben olvashatod, hanem átélheted, meghallgathatod hangoskönyvben is.

Kattints és rendeld meg a Jó lesz! El Camino kicsit másképp című hangoskönyvet az alábbi linken:

Hangoskönyv
0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments