Tűkön ülök🧷🧷🪑🥰..

Mert nemsokára megint a másik világba lépek át🥰, a zarándokok világába❤️.
Már voltam ott és nagyon gyorsan rászoktam a szerre..
Sziasztok, Anett vagyok és Camino függő☺️.
Mert ebben a világban nincs kényszer, kritizálás, gúnyolódás, csak elfogadás, kedvesség, nyitottság, szeretet és szépség❤️.
Mert ezen a fantasztikusan szép úton mindenki a legjobb formáját igyekszik hozni❤️.
Ismerve magamat, a táj tuti úgy fog magával ragadni, mint az örvény🥰..
Tudom.
Láttam sok fotót róla és én máris beleszerettem🥰.
Szóval már tervezzük az idei utat🗺. Eredetileg tavaly szerettünk volna menni, de a Covid keresztbe-kasba húzta a számításainkat.
Nem baj, ez az út megvár🥰, bármikor el lehet rajta indulni és mi az idén végre érkezünk🥰🥰❤️!!!
A Portugál utat választottuk, a part mentén.
Alig várom, hogy egy nagy hátizsákkal a hátamon ott legyek és meglássam az első sárga nyilat🥰!!!!
De addig még egy pár “apróságot” el kell intézni. Időpont, résztvevők, szabi, repjegyek, biztosítás, túracucc ellenőrzése/kiegészítése ha kell (ez nem hegyes út, más cuccok kellenek mint az előző utakra), sok gyakszizás (kicsit belustultam🤷‍♀️..), infó szerzés, milyen engedély/teszt/akármi kell a Covid miatt stb. Ha mindez megvan, indulhat a visszaszámlálás⏱!
Meg az álmodozás és az elő-öröm🥰..!
Porto-ból fogunk indulni. Vajon milyen lesz a város.? Biztos szép🥰.. ..a Lisszaboniak nagyon jó fejek❤️, szerintem a Portóiak is azok lesznek🥰. A spanyolok nem kérdés❤️🥰! Vajon milyen lesz ott az óceán mellett menni.? Az északi útból kiindulva én előre beírom az 5-öst: 5❤️. És milyenek lesznek az új társak💂‍♀️👩‍🎤👩‍🔬👨🏿‍🎨👨🏽‍🌾🧕🏽🥷🦸🏻‍♂️.? Remélem jó fejek🥰 és sok új barátot ismerünk meg a világ minden tájáról és jókat beszélgetünk majd velük🥰. Időssel, fiatallal, mindegy is🥰.
És vajon mi újat fogok most magamról megtudni.? Nna ettől mondjuk kicsit félek😬😄, de bármi is jöjjön, a személyiségfejlődésemnek jót fog tenni😬🥰.
Az, hogy el fogok tévedni evidens😂. Már most bekalkuláltam + 1 napot a tervbe. Max ha mégse lesz rá szükség, akkor vagy Rózsánál Muxia-ba, vagy Arankánál Finisterre-be maradunk tovább🥰. Jaj de jó lesz őket is újra látni❤️.!!!
Meg úton lenni❤️❤️❤️!!!!

Reggel kíváncsian elindulni, hogy milyen lesz a szakasz, útközben gyönyörködni, kalandozni, megpihenni, aztán morogni amikor már elfáradtam, beérni, finomat enni-inni, várost nézni, a többiekkel lenni❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!

Jaj! Alig várom🥰🥰🥰🥰🥰….!!!!!
Te mikor indulsz?
Ha a Portugál útra van jó tanácsod számomra szívesen veszem ám🥰! Mit ne hagyjunk ki?
Szép hétvégét,
😘
Anett
Tűkön ülök

Fotó: Gronze

0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments