Szia, Szonjkám írt nekünk❤️ megint.
☺️😄🥰❤️…

“Kedves olvasók!
Ismét kedvenc Senorita Pimasz nagyobbik lánya írna nektek pár sort🍿.
Következzék a #gondolnádsenoritapimaszról 🧐 rovat.
Pimasz, persze, ezt már tudjátok ( a tini kori pimaszságait még kutatom 🫡), de emellett az én anyukám nagyon nyitott. Az anyukámmal ellehet beszélgetni irodalmi kérdésekről, történelmi eseményekről, lelki dolgokról, jó filmekről, kultúráról, lázadásról, szexuális dolgokról ( próbálom kerülni ), viccekről, aktuális nagy kérdésekről, meg tényleg minden másról. Nagyon kevés dolog van, amiről nem.
Nagyon nagy szerencsém van, hogy az ő lánya lehetek, mert megtanított arra, hogy mindent reálisan lássak, bele gondoljak mindenbe mielőtt véleményt alkotok, és ne ítélkezzek mások felett, mert nem tudhatom, mit miért tettek (nyilván nem sikerül mindig, ahogy neki sem, de igyekszünk önmagunkat fejleszteni ).
Szeretem, hogy anyukám egy elfogadó és nyitott ember. Apukámmal sokat tanulhattunk tőle ( apukámtól a nyugodtságát próbáljuk megtanulni, de pi***ba is, nem megy.... pedig igyekszünk nagyon! ).
Na mindegy. Tehát anyukám maga a modernkori hippi☮️, és ha nagy leszek, szeretnék sok mindenben olyan lenni mint ő.
Anyukám 2008-ban megengedte, hogy egyedül elrepüljek Kölnbe a családomhoz🇩🇪.
Anyukám 2010-ben levitt engem és a barátnőmet a város legmenőbb szórakozóhelyére, és ihattunk a citromos söréből🍻!!
Anyukámat mindig is szerette az összes baratnőm aki megismerte, mert tudtunk együtt nevetni és megbolondulni😝.
Anyukám kb 2015-ben random Halloweeni bulit tartott a barátnőjével a konyhában, amikor én az enyémmel készülődtem buliba🎃 ( gang shit forever 🩷 ).
Anyukámmal 2016 nyarán a földszinti konyha ablakunkban ülve szivaroztunk💨. Aztán anyukám a halálos kutya félelme ellenére megengedte, hogy legyen végre egy szeretetcsomagunk 🐺( itt jött képbe Mánka 🩷 ).
Anyukám 2018 nyarán kitalálta, hogy megcaminózza spanyolországot ( az egész családot szívinfarktusra ítélve🆘).
Anyukám 2021 nyarán részt vett velem a Pride felvonuláson ( tömegfóbiásként, heteróként ), hogy együtt tegyünk a felesleges diszkrimináció ellen🏳️‍🌈.
Anyukám amikor 2021-ben úgy döntöttem, hogy külföldre költözök, nagyon sok szeretettel eresztett szélnek, de csak azután, hogy megbizonyosodott róla, hogy tudom, mindig hazavár🇭🇺.
Anyukámmal bármikor tudok bámiről beszélni, nyugodtan fog végig hallgatni, és igyekszik jó tanácsot adni.
Anyukám azért elég menci, írt egy könyvet, és fel sem vág vele! Én nem bírnám ki. Anyukám idén februárban végleg leküzdötte a pánikrohamait, határt lépett azért, hogy a szülinapomat együtt tölthessük ( na meg amikor 60 km-re lerobbant a bömbi, zuhogott az eső, és a kedves stájer autómentő uraknak egy szavát sem értette, ő akkoris teli arccal nevetett 🩷 ).
Anyukámmal összeköt a könyvek iránti szeretetünk, a humorunk, és a nyitottságunk. Nem mondom, hogy hibátlan, mert hohó! Van ott anyag.
De anyukám egy jó ember, egy jóindulatú, tele szeretettel, nyitottsággal és fénnyel. Sokan vagytok, akik nem ismeritek személyesen, ezért gondoltam, hogy leírom ezt a pár sort, hogy jobban eltudjátok képzelni a toll mögötti embert. Ez bár csak az én szemszögem, sok mindenben a báratai és családja is vadul bólogatna. Egy őrült, pimasz hippi. De nagyszerűen.”

Szonja

Nem is tudom, mit mondjak🥲…
❤️❤️❤️
Saját kép a szivarozás tanulásról.
Hát van egy fílingje a dolognak, de nem szoktunk rá😄…

Anyukám, az írónő
0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments