Sárkányok anyja, bilincsek leverője
január 34.

A hónap piszok lassan telik, de kihoztuk ebből is a maximumot😁.

A szűk környezetemnek már fel sem tűnik a deviánsságom. (Deviáns ez esetben = olyan viselkedés, vagy gondolkodás, ami másoknak irigységből nem tetszik.)
Sőt! Függővé tettem őket😎.

Pihét pl a futtatóra menéssel, megfűszerezve az egyik kedves barátjával, Csöpivel.
A futtató tiszta sár volt.
Az eredményt a képen láthatod…

Amit viszont nem látsz: a négylábúak boldog futkorászása és a mi sok nevetésünk Csöpi anyukájával, Eszterrel, akit nagyon megkedveltem.
Ő is így nézett ki, de szerencsére nem vette a szívére, hogy az ebem boldogságában az ő ölébe is felugrott a csatak sáros bábókáival, ahogy a padon ültünk.
Ezután hangosan nevetve tettük meg az utat hazáig és közben néztünk ki úgy, mint 2 rossz gyerek😄. (Mindig sokat nevetünk, bírom a csajt.)
Jót deviánskodtunk mindannyian🥰.

A kövi út intézése folyamatosan történik és minél több minden van lefoglalva, én annál gyakrabban nézek hülyén vigyorogva a jelenlegi szürke, szottyos ködbe arra gondolva, hogy: de jó, megyünk🥰!!!!

Aztán mondjuk eszembe jut, hogy lassan el kéne kezdeni az edzést és a haldiétát is😬, mivel október óta nem igazán mozogtam😏… Az esős időjárás nem adta ki🤷‍♀️…

Bár ősszel kibontottam az asztal alól, a sűrű hátizsák/szőnyeg/istentudjamimég-dzsumbeszből az evezőpadot, de az a könyvszekrénynek dőltve nem varázsolta le rólam a has és comb “tartalékokat🥓”, csak porosodott ott kajánul, ezért visszaraktam.
Ebből majd tanul!

Jó! Lusta disznó voltam nna🤥.!
De most már el KELL kezdenem összekaparni magam, nincs mese.
Megígértem magamnak, hogy februártól edzek és diétázok.

Erre nem számítottál mi😄..?
Mindig a hülyeség…
De hétfőn nincs több apelláta, hirtelen beüt majd a február, én pedig mint a Sárkányok anyja, leverem a lustaság bilincseit😬🥰.
Kalandra fel🥰!

Puszi😘,
Anett

Eszter képe a futiról hazamenet Csöpivel❤️ és Pihével❤️

Sárkányok anyja, bilincsek leverője január 34.
0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments