„Nagyon tetszett a könyvem, köszönik az élményt”

– Beszélgetés Imreh Anett írónővel, a Jó lesz! El Camino kicsit másképp című könyv szerzőjével- (Részlet)

Mire vagy a legbüszkébb, mint író?

-A levelekre, amiket kapok. Nagyon sok levél és üzenet érkezik el hozzám. Hogy nagyon tetszett a könyvem, köszönik az élményt, és tök jó, hogy megírtam a könyvet. Ez olyan jó érzés!

Bevallom őszintén, én nem gondoltam, nem tudtam, hogy tényleg valakit érdekelni fog e az én Caminos történetem. Párszor megfordult a fejemben az is, hogy a könyvem első nyomtatása itt fog megporosodni az asztalom alatt az idők végezetéig… Most a negyedik nyomtatásnál járok. Tök jó, mert volt olyan hölgy, aki decemberben írt, hogy nagyon sok Caminos könyvet olvasott, de az enyém tetszett neki a legjobban. Volt olyan is, aki a férjének vette meg a könyvem a születésnapjára, mert már nagyon régóta elakart menni a Caminora. Ő azt írta, hogy a férje nem mondott semmit, de esténként, ahogy olvasta a könyvet a kuncogásokból sejtette, hogy tetszik neki a könyvem és köszöni szépen nekem. El is ment utána a férfi, és megcsinálta az utat!

Az egyik ismerősöm mondta (aki szállásadó a Caminon), hogy hat zarándokkal találkozott, aki az én könyvem miatt indult el!

Én azt komolyan gondoltam, amit írtam a könyv végén: ha minél több ember megcsinálná ezt az utat, sokkal jobb lenne ez a világ. Ott az ember megtanulja, hogy igazából mi a fontos, és mi nem az. Meg azt is, hogy a másiknak segítsünk, normálisan álljunk egymáshoz. Tehát ha mindenki csak 3 hétig lenne úton, hogy megélje a Caminot, szerintem sokkal jobb fejek lennének az emberek.

Készítette: Szatmári Zsuzsa

Kattints és rendeld meg a könyvet:
El camino kicsit másképp
0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments