Merülj el

Imreh Anett

Jó lesz!

El Camino

kicsit másképp!

című könyvében

Rengeteg izgalmas kaland, sajátos humor, különleges szórakozás, valamint számos meglepő fordulat vár rád ebben a lenyűgöző könyvben, melyet nem fogsz tudni letenni!

A jó lesz! El Camino kicsit másképp, mindazok számára tartogat meglepetéseket, akik szórakozást, kalandot keresnek, felfedeznének idegen kultúrát, újszerű tapasztalatokra vágynak, vagy szeretnek utazni, világot látni.

A Caminot bemutató különleges útikönyv igazán lebilincselő olvasmány! Ezúttal érdekesen, új nézőpontból íródott a már jó néhányszor feldolgozott (és kissé „lerágott csont”) Camino témája is.

Imreh Anett írónő, iszonyatosan szókimondóan, végtelenül egyszerűen, és elképesztően egyenesen, minden sallangtól, képmutatástól mentesen ír élete nagy kalandjáról. Az oly sokszor-Camino könyvekre jellemző lelki fejlődést, a „bűn és bűnhődést”- megvilágosodást megjelenítő téma helyett, most egy igazán szórakoztató könyvet tartasz a kezedbe. Persze, van itt is némi önmarcangoló felismerés, azonban a Jó lesz! El Camino kicsit másképp, nem erre épít, nem ez áll a középpontban. Nem találsz az elbeszélésben fikciót, filozófiát, víziókat, vagy nagy felismeréseket, inkább a humor, a vicces storyk jellemzőek Imreh Anett könyvére.  A szerző optimista szemlélettel viszi végig a zarándoklat témakörét, újszerűen pozitív köntösbe bújtatva a Caminot!

Tiszta őszinteség, full szórakozás vár rád a könyv lapjain! Ha eleged van a krimikből, a nehezebb, „agyalósabb” olvasmányokból és csak egy könnyű szórakozást keresel esti, vagy hétvégi „bekuckózáshoz”, akkor ez a Neked való olvasmány!

A Jó lesz! El Camino kicsit másképp című könyv igazi terápia a léleknek, mert kiszakít a megszokottból, magával ragad különleges hangulatával, laza stílusával. Már az első néhány oldal után a kaland, az események hatása alá kerülsz, teljesen beszippant a történet. Frissít, kikapcsol, ellazít. Nem kell gondolkodnod olvasás közben, vagy rájönnöd valami nagy igazságra. Egyszerűen csak szimplán jól érezheted magad.

Tarts Te is az írónővel élete meghatározó kalandjára! Csavarogj vele Spanyolország gyönyörű tájain, less be egy igazi Camino közösségbe, bandukolj vele tengerparton és hegyeken, pihenj meg egy vándor szálláson, kóstold meg a finom spanyol ételeket, köss életre szóló barátságokat, nevess vele együtt, és közben élvezd a Camino megannyi szépséges csodáját!

Kattints, és rendeld meg a könyvet most!

El camino kicsit másképp
0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments