Írói könyvajánló

A Jó lesz! El Camino kicsit másképp című könyv egy rendkívüli kaland igaz története. A Caminoról, vándoréletről szóló útinapló előszavában maga az írónő, Imreh Anett mutatja be saját könyvét:

El camino kicsit másképp

„Kedves leendő útitárs, mint látod, a megosztás mellett döntöttem. Ha most velem tartasz, Életem Nagy Kalandjára jössz velem, lesz sok nevetés, sírás, félelem, boldogság és önirónia dögivel. Az érzelmek roppant széles skáláját fogjuk bejárni együtt. De áhtung!

Ez nem vallásos út lesz, csak egy hétköznapi ember útja. Köszi, ha ezt a helyén kezeled🥰. Ami még fontos: roppant kelekótya vagyok, emiatt megkérlek, hogy ne használd útikönyvnek az irományom. A helyszínek simán felcserélődhettek a fejemben, de annyi élményem volt minden egyes nap, minden egyes órában, hogy inkább azokat mentettem le a memóriámba és nem a helyszínek földrajzi sorrendjét.

Profi sem vagyok, mint azt majd látni fogod, tehát ne morogj, ha hibát találsz, mert lesz benne, csak engedd, hogy a történet magával vigyen. Mert főleg az érzéseket/élményeket szeretném veled megosztani. A könyv motivációs és szórakoztató célból készült, meg magamnak, ha majd szenilis leszek😄. Ha esetleg némely dologban pontosabb információt szeretnél, látogasd meg kérlek a Google-t, üsd fel az enciklopédiát, kérdezz profiktól, a jósnődtől, a szomszédtól, a kávézaccodtól, szóval akiben, vagy amiben megbízol.

Az írásban szereplő minden helyszín és szereplő létezik, a történet a valóság műve. Meg az enyém, de ezt inkább ne itt folytassuk, hanem induljunk el végre🥰.”

0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments