Boldogsághormon bomba egy könyvvel

Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő.

Charlie Chaplin

A nevetés hatékony orvosság, ami nemcsak ingyen van, de a kacagás képességével már születésünk óta rendelkezünk. A humor olyan gyógyszer, ami minden káros mellékhatástól mentes. Nem utolsó sorban a napi stressz ellen is kiváló, ha mosolyogsz, nevetsz és lazítasz! Egy vicces, humoros könyv olvasása boldogsághormonnal árasztja el a tested, felturbózza az energiaszinted és pozitívan hat az egészségedre!

Lehet, hogy mint manapság sok ember életében, a te valóságodban, a mindennapjaidban sem elég, csak nagyon kevés az örömforrás. Ha kis kiegészítésre szorul a boldogságkészleted, olvasd magad boldogra! Ha a jókedv nem jön nálad csak úgy, behívhatod a pozitív érzéseket, jó hangulatot az életedbe, például egy vidám, szellemes könyv olvasásával is.

Megéri belelapoznod egy humoros könyvbe, mert rengeteg egészséges előnyöd származik abból, ha nevetsz és lazítasz! Íme néhány ok, amiért érdemes és szórakoztató könyvet olvasnod és egészségesre kacagnod magad!

A nevetéstől kiegyensúlyozottabb leszel

A kacagás serkenti az endorfin hormontermelést, ezért szervezeted boldogságszintje

A mosolygás csökkenti a felgyülemlett feszültséget, szorongást

A nevetésnek izomlazító és izomerősítő hatása is van a testedre

A jókedv élénkíti a vérkeringésed

A pozitív gondolkodás csökkenti a fájdalomérzetedet

A nevetés erősíti az immunrendszered, ezért megvéd a baktériumoktól, vírusoktól, valamint számos betegség kialakulásától

A kacagás csökkenti a magas vérnyomásod

A nevetés t tesz a szívednek

A jókedv pozitívan befolyásolja az érrendszered működését

Ha sokat mosolyogsz, az stresszoldó hatással van rád

Ha kedved támadt egy humoros és szórakoztató könyv olvasásához, akkor szíves figyelmedbe ajánlom Imreh Anett, Jó lesz! El Camino kicsit másképp című könyvét, melyet az alábbi linken érhetsz el:

El camino kicsit másképp
0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments