Új célt találni

Új célok negyvenen túl! Időnként mindenkinek kellene egy szokatlan, izgalmas kihívás. Egy új cél, más értelmet ad az életnek, és fiatalon tart.

Egy fantasztikus kihívás

Egy rendkívüli kihívás, ami frissíti az elmét, lelket, testet. Ami más, és eltér a megszokottól, ami miatt újra érezni lehet a próbatétel izgalmát. A lelkesedést, hogy jó felkelni, hogy vársz valamit. Azt a jóleső bizsergést, amit akkor érezni, ha egy mesés cél kerül a szemed elé és mindenképpen teljesíteni szeretnéd.

Cél: a Camino

Ilyen pezsdítő érzés lehet az, amikor valaki a Caminot tűzi ki teljesítendő célul, és ebben találja meg az izgalmas kihívást az életében!
Máshol lenni, másokkal, mást csinálni- ehhez bátorság kell. De kell hozzá egyfajta célkeresés is, az újdonság iránti vágy, a próbatétel, vagy csodás feladat keresésének vágya. Ahhoz, hogy elinduljunk a Caminon, zarándokká váljunk szükséges, hogy átgondoljuk és átértékeljük az életünket is.

Másfajta élet, új feladatok

A Camino után az élet megváltozik. Lehet írni a kalandokról, meg lehet osztani másokkal akár egy könyv lapjain is milyen eseményeket, élményeket élt át a vándor.
Átalakul, új ismerősökkel bővül a baráti kör.

Újjászületés

Egy vagány célt kitűzni egy bizonyos kor után- miért ne lehetne? Nem belefásulni az életbe, vagy azt mondani: „én ehhez már túl öreg vagyok”.

Egy rendkívüli cél, egy vad és izgalmas kaland formájában, egy háziasszony, anya, jó feleség számára olyan fiatalító lehet akár egy újjászületés, vagy egy második élet!

Pszichológusok szerint is az egyik leginkább önbizalom növelő módszer, ha kitűzöl magad elé egy számodra nehéz célt (lehetőleg olyat, amit még nem próbáltál), és teljesíted. Persze, hiszen ha valaki a Caminon leküzdi azt a sok kilométert, saját magát, a nehézségeket, biztos jobban bízik önön képességeiben is.

Kitűzni magad elé egy olyan célt, ami próbára tesz, régóta foglalkoztat, sokat gondoltad már arra: de jó lenne belevágni! Ha az új célodra gondolsz öröm és izgalom tölti el szíved, akkor hajrá! Ne halogasd tovább! Az új kihívásodba fektetett energia sokszorosát kapod vissza élmények, új ismeretségek, szilárd önbizalom formájában!

Új célt találni

Fotók: Imreh Anett

0 0 votes
Article Rating
Értesítés
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments