Imreh Anett

Jó lesz!

El camino

kicsit másképp!

A több mint 40 nap vándorlást bemutató naplószerű élménybeszámoló, nem tanító, vagy pontos útikalauz, inkább humoros, laza stílusú, egy vidám, jókedvű vándorlás, amelynek minden mondatából sugárzik az életöröm, a lelkesedés, tele van a spanyol táj és az emberek szeretetével. A végén mégis rájössz majd, mi is a lényege ennek az elvonulásnak: érdekes a szerző személyiségfejlődését végig kísérni és észrevenni, hogyan változik és válik egyre inkább önmagává.

El camino kicsit másképp
Suzanne Sandwiese

„Számomra ez a könyv az abszolút kedvcsináló, mert még az olyan konformistáknak is megjön a kedve az utazáshoz, túrázáshoz, mint nekem. A könyvet olvasva Te is belecsöppenhetsz a zarándokok laza, könnyed, segítő közösségébe, egy, az itthonitól teljesen más világba, tanulhatsz újfajta előítéletektől, megfelelési kényszertől mentes szemléletet, gondolkodást.„

Suzanne Sandwiese- a Lélekséta c. könyv szerzője

Mit tartogatnak számodra e könyv lapjai?

 • Szent Jakab-kagyló vagy zarándokkagyló

  Utazást, amitől Te is kedvet kapsz ismeretlen tájak felfedezésére.

 • Szent Jakab-kagyló vagy zarándokkagyló

  Élményeket, melyek feltöltenek.

 • Szent Jakab-kagyló vagy zarándokkagyló

  Szórakozást, melyek kikapcsolnak.

 • Szent Jakab-kagyló vagy zarándokkagyló

  Nevetést, jókedvet, melyek ellazítanak.

 • Szent Jakab-kagyló vagy zarándokkagyló

  Lelki fejlődést, mely számodra is utat mutat.

 • Szent Jakab-kagyló vagy zarándokkagyló

  Új világokat (környezet, ismeretségek, barátságok), melyek Téged is inspirálnak.

 • Szent Jakab-kagyló vagy zarándokkagyló

  Tanulságokat, önismeretet, melyek a Te életedet is megváltoztatják.

El camino, kicsit másképp

Részlet a könyvből

0

fejezet

0

videó QR kód

0

oldal

…. Így találkoztam Juditommal🥰. Valahogy együtt vágtunk neki újra az útnak és pár perc angol nyelvű kínlódás közben kicsúszott „sájszé”-nál kiderült, hogy ő svájci, így németül folytattuk, ami már sokkal jobban ment mindkettőnknek. Sokat lendített a beszélgetésünk minőségén a közös nyelv, onnantól lényegébe végig dumáltuk mindenféléről szót ejtve, az utat. Délutánig jártunk hűs erdőben, forró betonúton és mi csak beszéltünk, beszéltünk mindenféléről, mintha már évek óta ismernénk egymást. Neki is jó volt a humorérzéke, bár svájci lévén nagyon visszafogottan, udvariasan poénkodott, de neki is a rám jellemző szarkasztikus humora volt. Jól megértettük egymást❤️.Séta közben egy erdőben, egy forrás mellett egy csurig feltöltött elsősegély ládát is találtunk, ami direkt a zarándokoknak volt kitéve❤️. Aztán átkeltünk egy muslica völgyön, ami “szuper🤬” volt, ahogy csatak izzadtan, az arcukon, karunkon, kezünkön ránk ragadva, a szánkba, fülünkbe, orrunkba beszállva kb. ezren jöttek velünk, vagy ellenünk, vagy egymás ellen, nem tudom… Mi meg a bandaháború (…?) közepette egymás szeméből törölgettük ki őket, ahogy tudtuk, mert már nem láttunk tőlük. Ezek után érthető okokból elég gyorsan megkedveltük egymást. Harcos társak lettünk a muslicákkal vívott csata után🛡🛡⚔️. Itt ismertettem meg Judittal a magyar káromkodás alapjait, amit a későbbiekben még más, hasonló csatákban tovább is fejlesztettem. …..

Minden egyes fejezet végén található egy-egy, az utazás alatt készített videó QR kódként.

Nézz bele a videókba

Akik már olvasták:

El camino

El Camino de Santiago, a Szent Jakab út, zarándoklások színhelye, mely hagyomány a kilencedik századból indult és fennmaradt a mai napig. A körülbelül 800 km-es Spanyolországon keresztül vezetô út vallásos jellege mellett mára sokaknak a megvilágosodás, tisztulás és az önismeret útját is jelenti a camino.

Idővel a caminózás hatalmas spirituális mozgalommá nőtte ki magát, ahol megtalálhatod életed békéjét, harmóniáját, és értelmét, felfedezheted mélyen rejtett vágyaidat, vagyis a camino csodáját.

„Hiszem, hogy ha a mindennapokban minél több ember odafigyel a másikra, ahogy az az úton magától értetődő, annál jobb lesz ez a világ. És ez csakis rajtunk áll.”

Imreh Anett

A szerzőről

Imreh Anett

A nem kevés öniróniával megáldott Imreh Anett, érett nőként, családanyaként vágott neki az útnak.
Alaposan, pontosan tervezte meg zarándoklását és indult el élete egyik legnagyobb kalandjára.
Első könyves íróként naplója publikálásával célja az Utat más szemszögből bemutatni, a saját élményeit átadni.

Anett és az ő caminója, egy és ugyanaz: sírós, nevetős, érzelmes, változó.

„Mindenki másért van úton, de az út és a cél mégiscsak közös és ugyan egymás nélkül is meg lehet tenni, de együtt egymást segítve, szeretve sokkal-sokkal jobb a nap végét ünnepelni. Mert ez az út teljesen olyan, mint az életünk fonala. A mindennapok az etapok, és nem tudjuk, hogy a következő könnyű lesz e, vagy nehéz, vagy kit sodor mellénk a sors, vagy ki marad el, esetleg ki megy előre, ki fog nekünk segíteni, vagy épp kiszorul a mi segítségünkre, hogy kivel ülünk a nap végén fájdalmak között, vagy épp boldogan elégedetten.”

– Anett

Juhász Betti

E-book formátumban

bárhonnan megrendelhető.

Csak kattints az alábbi könyvesboltok logójának egyikére a könyv linkjéért!